Workshop volgen?

workshop schilderen wendy graatWorkshop schilderen in Breda volgen?

Wendy Graat verzorgt inspirerende schilderworkshops op locatie.
Dit zijn workshops voor bedrijven, b.v. voor de teambuilding maar ook voor privé groepen. De workshop is laagdrempelig, ook mensen die denken niet te kunnen schilderen gaan naar huis met een prachtig zelf gemaakt schilderij. De sfeer is altijd bijzonder gezellig.

Hoe ziet een workshop schilderen van Wendy Graat er uit?

Er wordt gewerkt met acrylverf op doek. Maar ook met vloeipapier, stof, tijdschriften, stofjes, lintjes, of spullen die u zelf mee wilt brengen. U schildert met kwast maar ook met creditcardpasjes, paletmes, proppen papier of met je vingers. De begeleiding is dusdanig professioneel dat er voor wordt gezorgd dat u met een mooi eigengemaakt werk naar huis gaat. Laat u verrassen, hoeveel creativiteit u heeft en hoe leuk het is om te schilderen.

Workshop 1: Verrassend schilderen

workshop Wendy Graat vrij schilderenIn de introductie volgt uitleg over soorten verf, materialen en kleuren. Daarbij wordt ook ingegaan op het mengen van verf, mooie combinaties van kleuren die een schilderij tot een sterk kunstwerk maken. Maar ook dat je met andere materialen als een kwast kan schilderen, bijvoorbeeld een creditcard of met je vingers. De schilder workshop is ontspannen, bezig zijn met verf op doek. Het gaat niet om het resultaat maar u wordt goed begeleid om een mooi schilderij te maken. Schildersdoeken (30×30 of 30×40) en materialen (gebruik van verf en kwasten) zijn bij de workshop inbegrepen. Na afloop gaat of iedereen met een eigen doek naar huis. Je kan hier een impressie zijn van een soortgelijke workshop: workshop schilderen.

Duur: 2,5 uur
De prijs is gebaseerd op een minimum aantal personen van: 15.
Locatie: uw locatie of op een externe locatie
U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Workshop 2: Gezamenlijk een kunstwerk maken

workshop wendy graat bij apex 74 2De deelnemers van de workshop worden in drie (of meer) groepen verdeeld en iedere groep gaat met een afzonderlijk thema aan de slag om dit uit te beelden op een schilderij. Thema’s kunnen bijvoorbeeld ‘groei’, ‘samenwerking’, ‘duurzaamheid’ of iets soortgelijks zijn. Iedere groep krijgt weer andere materialen om hun thema uit te beelden. Deze workshop is ideaal voor bedrijfsuitjes waarbij het de bedoeling is dat de teambuilding van een afdeling gestimuleerd wordt. De kunstwerken worden natuurlijk geëxposeerd in het bedrijf of op de afdeling. Zie hier een voorbeeld van een soortgelijke workshop en een voorbeeld van een workshop met een drieluik.

Duur: 2,5 uur
De prijs is gebaseerd op een minimum aantal personen van: 15
Locatie: uw locatie
U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Impressies van workshops

Schilderworkshop bedrijven
Schilderworkshop vriendinnen

Interesse in een schilder workshop?

Heeft u een vraag over een van de workshops? Wilt u weten wat de prijzen zijn? Heeft u zelf ideeën over de inhoud van een workshop die u wilt volgen? Laat het me weten, ik denk graag met u mee en biedt u vrijblijvend een offerte op maat aan.