Schilderij in opdracht

Abstract schilderij van Wendy Graat in opdracht?

Persoonlijke kunst in opdracht

Wendy Graat maakt schilderijen in opdracht. Ze maakt een persoonlijk schilderij op maat, op basis van uw wensen. Ze denkt met u mee voor het maken van een schilderij wat bij uw wensen past. Ze gaat daarbij in op het formaat wat zou passen maar ze geeft ook een advies wat betreft kleur en stijl. die bij uw interieur passen. Ze gaat daarbij uit van uw persoonlijke wensen maar verliest haar stijl van schilderen niet uit het oog. Er wordt een persoonlijk uniek kunstwerk voor u gemaakt. Het schilderij hieronder is ontworpen voor een appartement met uitzicht op zee. Het is op maat gemaakt op basis van de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant.Seaside

Schilderij kopen

De schilderijen op deze website in de galerie zijn te koop. U kunt bellen voor een afspraak om een schilderij te bezichtigen. Het is ook mogelijk om een (of een aantal) abstracte schilderijen op zicht te ontvangen om vervolgens een keuze te maken en het aan te schaffen. De zij kanten van haar schilderijen zijn mee geschilderd waardoor het doek geen omlijsting nodig heeft. Alle schilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem en kunnen zo opgehangen worden. Voor tarieven kunt u contact opnemen met de kunstenares.

Schilderij huren

De abstracte schilderijen van Wendy Graat worden ook verhuurd. U betaalt dan een bedrag per maand voor de huur van het schilderij met een minimum van 12 maanden. Het schilderij wordt geleverd, opgehangen en na einde van de huurperiode weer opgehaald. Voor tarieven kunt u contact opnemen met de kunstenares.

Galerie Art Olive

logo art olive
Het werk van Wendy Graat is ook te koop via de galerie Art Olive. Dit is een galerie in Amsterdam. U kunt de kunstwerken via deze organisatie kopen of rechtstreeks via deze site. Neem dan contact op.