Expositie van Leerzem

Expositie Wendy Graat bij van Leerzem

In de showroom van Frederik van Leerzem worden de schilderijen van Wendy Graat geëxposeerd tussen de Italiaanse keukens van de merken Valcucine, Varenna-Poliform, Comprex en Linea Quattro. De schilderijen zijn een aanvulling op de prachtige showroom. Op deze manier kunt u zien hoe een schilderij het interieur van uw woonkeuken compleet kan maken. U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom. U bent van harte welkom. De schilderijen zijn te bezichtigen tot en met 28 februari 2014.

Kunst op maat gemaakt

De schilderijen in de showroom zijn te koop. Informeer hiervoor bij de verkoper als u interesse heeft. Zoekt u een schilderij van een ander formaat? U kunt ook een afspraak maken met Wendy Graat. Zij komt vrijblijvend bij u thuis langs om een advies te geven wat voor schilderij in uw interieur zou passen. Ze bied een kleur, formaat en stijl advies voor een schilderij wat in uw interieur zou passen. En zij maakt het schilderij dan voor u op maat op basis van de kleuren en wensen die u heeft.

Kom langs in de showroom, of maak een afspraak met Wendy Graat. De schilderijen zijn te bezichtigen van 18 december tot en met 7 oktober 2014.

van leerzem 1

Meer informatie van Leerzem

Openingstijden Expositie Wendy Graat:
Maandag van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag van 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag koopavond tot 21.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.vanleerzemkeukens.nl