Expositie Praktijk Reede Mannaerts

Meet & Greet 8 november 14.00-16.00uur

Wendy Graat organiseert een Meet & Greet op zaterdag 8 november van 14.00 tot 16.00 uur in de praktijk Reede Mannaerts, Mathenessestraat 55 in Breda. De behandelkamers zijn nu speciaal geopend om de werken van Wendy te kunnen bekijken. De kunstenares is zelf aanwezig om over haar werk te vertellen. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom.

Expositie abstracte kunst Wendy Graat

De schilderstijl van Wendy is krachtig, vol passie en met felle heldere kleuren. Ze maakt in haar abstracte schilderijen gebruik van acrylverf, pasta’s, zand en vloeipapier. De combinatie van verf, materiaal en kleurgebruik en de vlotte manier van schilderen zorgt voor een eigen handschrift. Het geeft een energieke uitstraling aan de schilderijen: ze sprankelen. Het lijkt alsof een deel van het schilderij buiten het doek valt en de beweging daar verder gaat. Aan de inspiratie van de kijker wordt overgelaten hoe dit er uit zou kunnen zien. Dit geeft een verrassend effect.

Kunst straalt energie uit!

Een bezoek aan de tandarts is niet het meest leuke om te doen. Maar de vrolijke abstracte schilderijen met rood en oranje zorgen voor een vrolijke uitstraling in de praktijk. Ze stralen warmte, energie en vrolijkheid uit. Een mooie afleiding van het bezoek. Zo zie je dat kunst echt iets kan toevoegen aan de ruimten. Het kleurgebruik op de schilderijen van Wendy Graat geven energie aan de ruimten.

Wendy op social media

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Wendy Graat, bijvoorbeeld een meet&greet, live action painting, een expositie, etc. like/ link/ meld je dan aan op Facebook, linkedin of volg me op twitter.

Kom kijken naar de schilderijen van Wendy Graat

De expositie liep oorspronkelijk van 16 juni tot en met 15 september. Wegens succes is de expositie verlengt tot 31 december 2014. U kunt de kunst dus nog tot het einde van het jaar bekijken. Het adres is Mathenessestraat 55 in Breda. Kijk voor de openingstijden op de site van de praktijk Reede Mannaerts. U kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen. Als je interesse hebt om een afspraak te maken om de schilderijen te bekijken, neem dan contact op.

Meet & Greet Wendy Graat op zaterdag 8 november

Wilt u Wendy Graat ontmoeten? Heeft u door de week geen tijd om naar de expositie te komen kijken? Kom dan op zaterdag 8 november naar de praktijk van Reede Mannaerts. Deze is speciaal voor publiek geopend van 14.00 tot 16.00uur. Wendy Graat is aanwezig om over haar werk te vertellen. De werken zijn ook te koop en dan kunt u een kunstwerk direct meenemen.

Wendy Graat 2014 20x20 Variety I tm IV