Expositie

Expositie Avans Hogeschool | 1 juni tm heden

IMG_1683 4De kantoorruimtes van de Academie voor Algemeen en Financieel Management worden momenteel opgevrolijkt met de schilderijen van Wendy Graat. De kunstwerken zijn afgestemd met en gekozen door de collega’s. De collectie wordt regelmatig gewisseld. Interesse? Kom een keer kijken bij Avans Hogeschool.

Expositie Nieuwe Veste | 31 mei tm 27 juni 2015

Wendy Graat 2015 abstract 50x70 schilderij Vincent van Gogh korenveld met kraaien blauwTijdens de open dag start de expositie ‘Inspiratie’ van cursisten van de Nieuwe Veste. Iedereen die een kunstwerk heeft gemaakt heeft zich laten inspireren door Vincent van Gogh. Je kan komen kijken naar de expositie tijdens de open dag op 31 mei en tot en met 27 juni zijn de werken te bezichtigen in de bibliotheek in het centrum en de Nieuwe Veste

Expositie Brandpunt | 14 mei tm 13 juni 2015

brandpunt expositeWendy Graat exposeert haar werken bij de galerie van Brandpunt aan de Reigerstraat 16 in Breda. Haar meest recente werken worden geexposeerd. Daarnaast is Wendy live aan het schilderen op zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Wil je komen kijken? Lees meer over de expo bij Brandpunt.

Expositie Haiku | 26 feb tm 30 maart 2015

Wendy Graat 2014 abstract 60x80 de strandwandeling schilderij blauw zee wolkenWendy Graat heeft meegedaan aan het Haiku project van de Nieuwe Veste. Ze heeft op basis van een Haiku een schilderij gemaakt en er is een Haiku geschreven op basis van een schilderij van Wendy Graat. Erg inspirerend en bijzonder. Ruim 30 schilderijen met bijbehordende Haiku’s worden geexposeerd bij de Nieuwe Veste. Lees hier meer informatie over de Haiku’s.

Expositie en verkoop bij Loof | Februari tm juni 2015

Wendy Graat 2015 abstract 20x20 natuur schilderij groen oranje herfst 1Sinds februari van dit jaar exposeert Wendy Graat bij Loof. Mooie schilderijen in landelijke stijl. De schilderijen hebben een beetje weg van de stijl van Gerhard Richter. Meer lezen? 

 Meet & Greet Wendy Graat | 8 november 2014

afternoon-spirit-1Wendy Graat organiseert een Meet & Greet op zaterdag 8 november van 14.00 tot 16.00 uur in de praktijk Reede Mannaerts, Mathenessestraat 55 in Breda. De behandelkamers zijn nu speciaal geopend om de werken van Wendy te kunnen bekijken. De kunstenares is zelf aanwezig om over haar werk te vertellen. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom.

 

Expositie Reede Mannaerts | 16 juni – 31 januari 2015

expositie wendy graat reede mannaerts klein 2De recente werken van Wendy Graat worden geëxposeerd bij praktijk Reede Mannaerts. De wachtruimten en de behandelkamers zijn vrij strak ingericht en lenen zich uitstekend voor de abstracte kunst van Wendy Graat. De heldere felgekleurde schilderijen komen hier optimaal tot zijn recht. Wegens succes is de expositie verlengd. Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij de expositie bij praktijk Reede Mannaerts

 

Expositie Right Management | 1 feb t/m 30 nov 2014

right 150Wendy Graat is een kunstenares die kunst op maat maakt voor de ruimte waar voor het bedoeld is. Zo exposeert zij momenteel bij Right management. Right management is gevestigd in een kantoorruimte aan de Prinsenkade 4k in Breda. De kleuren van een schilderij kunnen de sfeer in de ruimte beinvloeden. Kijk hier wat kunst met een ruimte kan doen: meer informatie.

 

Expositie Landgoed Bergvliet | 22 juni – 27 september 2014

wendy graat expo bergvliet

U bent van harte welkom in het restaurant van Landgoed Bergvliet in Oosterhout. Van 22 juni tot en met 27 september worden mijn werken geëxposeerd in het restaurant en in het koetshuis. Mijn rood oranje abstracte schilderijen komen goed tot zijn recht in het restaurant. Ze vallen op, en het kleurgebruik van rood en oranje maakt dat men er vrolijk van wordt. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Golfbaan Landgoed Bergvliet.

Expositie bij Secret Art Work | 22 en 29 juni 2014

secret art work 150Mijn werk wordt geheim gehouden tot het moment van de expositie van Secret Art Work bij Landgoed Bergvliet in Oosterhout op 22 juni 2014 in bij de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch op 29 juni. Nieuwsgierig???   U bent van harte welkom om te komen kijken want ik ga live schilderen op 22 juni in Oosterhout.

Live schilderen op landgoed Bergvliet | 3 juni 2014

live schilderen wendy graat bij right managementWendy Graat geeft een presentatie op het netwerkevent van Right Management. Het is een netwerkevent voor kandidaten en alumni van Right Management. Wendy: “Ik vertel over mijn carrière switch van marketeer naar kunstenaar. Vervolgens ga ik live schilderen op het event. Ik verloot de schilderijen onder de bezoekers”. Lees hier voor Meer informatie.

Expositie ‘Little Treasures’ | 12-24 April 2014

galeria de marchi bolognaWendy Graat goes Italy!! Ze is uitgenodigd door Trevisan International Art om deel te nemen aan de speciale expositie ‘Little Treasures’ in Galeria de Marchi in Bologna, Italie. Samen met tientallen internationale kunstenaars exposeert zij haar schilderijen van 12 tot en met 24 april in Bologna. Het zijn 4 schilderijen die samen met de kunstwerken van andere kunstenaars bij elkaar komen te hangen. meer informatie

Expositie Klokgebouw Eindhoven | 30 maart 2014

klokgebouq Wendy Graat is geselecteerd om te mogen exposeren bij de regionale kunstdag in Eindhoven. De Regionale Kunstdagen vinden 1in 2014 plaats in 9 steden door heel Nederland. Tijdens elke Regionale Kunstdag kunnen maximaal 90 kunstenaars ieder twee werken laten zien aan het grote publiek. De Expositie vindt plaats in het klokgebouw op 30 maart.

Meet & Greet met Wendy Graat

De kunstdag in Eindhoven is op zondag 30 maart in het klokgebouw in Eindhoven. Het klokgebouw is geopend van 13.00 tot 17.30 uur. Wendy Graat exposeert een aantal van haar schilderijen en is dan ook zelf aanwezig. De geëxposeerde schilderijen zijn direct te koop. meer informatie

Expositie Art-Leisure-Living | 14-16 maart 2014

Wendy Graat is uitgenodigd om deel te nemen aan de Art Leisure & Living beurs in ’t Gooi. Wendy Graat exposeert een aantal van haar mooiste werken van de galerie stromen op de beurs in ’t Gooi. Kom langs op de stand en ze vertelt persoonlijk over haar kunst, haar manier van werken. Ze geeft informatie over haar werk, haar workshops en de persoonlijke kunst op maat die ze maakt. meer informatie

Expositie van Leerzem | 18 dec 2013 t/m 7 oktober 2014

In de showroom van Frederik van Leerzem worden de schilderijen van Wendy Graat geëxposeerd tussen de Italiaanse keukens. De schilderijen zijn een aanvulling op de prachtige showroom. Op deze manier kunt u zien hoe een schilderij het interieur van uw woonkeuken compleet kan maken. Meer informatie.

Expositie Rechtbank Breda | 9 september t/m 31 oktober 2013

‘Stromen’ is de titel van de nieuwste serie abstracte schilderijen van Wendy Graat. Haar nieuwste werken laten de energie stromen. Door de stijl van schilderen en het kleurgebruik knalt de verf van het doek af. meer informatie